Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 

Search Results

SABUN SUSU BERAS 100% ASLI Thailand~ SABUN MUKA DAN BADAN ~

Sabun Susu Beras Jerawat hilang, kulit menjadi halus mulus lembut bercahaya. Seketul sabun herba yang kaya dengan vitamin dari susu beras yang membuat anda memiliki kulit berseri secara semulajadi. baik untuk jerawat dan bintik...


SABUN KUNYIT + KRIM KUNYIT : RM10.00

SABUN KUNYIT + KRIM KUNYIT = RM10.00 (belum masuk postage) whatsapp/wechat : +60123312030 SABUN KUNYIT 1.Kunyit mampu menanggalkan kotoran. 2.Mencerah dan menghaluskan kulit. 3.Bunga marigold berupaya mencerahkan ketiak dan bad...



SABUN SCRUB KOPI untuk kulit cantik dan bersih

Sabun kopi Scrub…apa tu? Sabun kopi yang tengah viral dalam online OCT 2016. Banyak kelebihan sabun kopi ni. Antaranya ialah? ☕Menghaluskan kulit ☕Menghilangkan bau badan ☕Menghilangkan selulit ☕Menyegarkan tubuh ...



Sabun Herba : Penawar Ketiak dan Badan Berbau

SABUN HERBA BEAUTIFUL LIFE ORIGINAL Sabun rumusan turun temurun dari abad ke 20 ini menjadi pilihan masyarakat melayu sepanjang zaman. Telah diperbaharui dengan teknologi bio bagi menambahbaikkan sari segi ketulinan kebersihan ...


SABUN DOUBLE GLUTA

DOUBLE GLUTA SOAP ~ Memutihkan kulit ~ Melembut & melicinkan kulit ~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata ~ Sesuai digunakan utk muka & badan ~ Boleh merawat masalah jerawat badan ~ Sesuai u...



SABUN VITAMIN A,C & E (MZ SECRET SOAP)

Sabun Pencuci Muka dan Badan dengan kesan PANTAS.. Jangan tunggu lama2. Cubalah sekarang.. 5 Sebab kenapa anda perlu mempertimbangkan untuk memiliki  SABUN VITAMIN A,C & E ini. bahan-bahan yang diguna dalam sabun vitamin...



Sabun Slimming USA

Sabun slimming USA – sabun pelangsing badan dan membuang selulit di kulit. Penggunaan berterusan dapat menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda boleh melihat kesan selepas sebulan menggunakannya. Kebai...


Produk Jamu Nenek – Khazanah Temurun

~ PRODUK JAMU NENEK ~ JAMU NENEK diformulasikan secara tradisional untuk mengatasi pelbagai masalah dalaman tubuh badan dengan secara alami dan selamat. – Sentiasa keletihan bagaikan hilang tenaga, kerap mengantuk tidak t...



SET PENJAGAAN WAJAH TERLARIS!! BABIES BLINK BY LYANAZ BEAUTY

APA KEISTIMEWAAN BABIES BLINK BERBANDING PRODUK WAJAH LAIN? 1- Mengecilkan pori-pori muka 2- Mencerahkan wajah 5x ganda dari agent pemutih 3- Membantutkan jerawat pd wajah/matikan jerawat! 4- Menghilangkan jeragat serta melemba...


Penawar Resdung dan masalah kulit ~ Skinrich supplement~

MINUMAN ANTI AGING + CUCI DARAH, YG MENGANDUNGI EKSTRAK MANGGIS, EKSTRAK DELIMA YG DIAKUI TERBAIK UTK MEMBUANG TOXIC DALAM BADAN ..FORMULASI DARI AMERIKA.. TELAH DIKAJI SELAMA 14TAHUN. Skinrich kini didalam bentuk sachets, seko...



AS Beauty – SkinCare Terbaik!!

AS Beauty Diformulasikan menggunakan bahan-bahan semula jadi berasaskan air dan larva gunung berapi Air dari gunung berapi ini mengandungi belerang atau sulfur semulajadi yang sangat berkesan untuk mencerahkan kulit, memudarkan...


4 Step Shape Waist Trimmer ~ bengkung moden ~

PERUT ANDA BUNCIT dan BERLEMAK?? KEMPISKAN PERUT ANDA dgn bengkung moden ini! nak perut leper dan ramping ? mencari bengkung yg mudah dipakai semasa pantang? yg pastinya nak yg murah tapi berkesan! 4 STEP SHAPE Membantu anda me...



Petua Untuk Kelihatan Cantik

Tips2 untuk wanita 1. Jadikan aktiviti membersihkan wajah sebagai rutin wajib anda setiap pagi dan malam. Pemeliharaan kulit merupakan asas penting dalam penampilan kecantikan anda. 2. Anda perlu menjadi orang yang paling arif ...


Bengkung Ibu Bersalin

Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan dike...



Tanda Penyakit Warna Lelehan Faraj

Anda boleh mengetahui penyakit yang mungkin dialami melalui warna lelehan faraj. Semoga keterangan lanjut INTAN JASTINA JAMALUDDIN yang mendapatkan pandangan daripada doktor pakar perbidanan dan sakit puan, Dr. Mohamed Rafi Moh...


FAWS = Flora Aroma Whitening Soap SUCHI

FAWS = Flora Aroma Whitening Soap , Sabun Muka dan Badan Ingredients : Rose Extract, Jasmine Extract, Gardenia Extract, Chamomile Extract, Lavender Extra, Ginger Flower Extract, Peony Extract, Glycerin, White Sugar, Distill Wat...



IVMIST merawat jerawat!

Tahukah anda memicit jerawat amat Menyakitkan dan boleh meninggalkan kesan PARUT….Kini lebih CEPAT tanpa perlu merasa sakit…dan tidak meninggalkan parut….Saya dah cuba Whatsapp “Benci Jerawat” ke +...


Petua merawat tumit kaki pecah

Petua merawat tumit kaki pecah Kecantikan tidak hanya dipandang pada bahagian atas sehingga boleh melupakan bahagian bawah seperti kaki. Kaki juga merupakan tumpuan utama seseorang. Tumit merekah merupakan masalag yang sentiasa...



Tegangkan Payu Dara

Terdapat pelbagai petua traditional untuk membantu mengembalikan ketegangan dan keanjalan payu dara. Mungkin hasilnya tidak drastik namun sekurang-kurangnya penampilan nampak lebih yakin dan menarik. Antara petua-petuanya ialah...


Petua Putihkan Ketiak dan Hilangkan Bau Badan

Petua ini memang biasa kita dengar apabila di tanya kepada orang-orang tua dahulu. “macammana hendak putihkan ketiak?”. Jawapanya sangat mudah, murah dan senang. Iaitu menggunakan kapur makan atau kapur sireh dan ju...



REDSLIM ~ PEMBAKAR LEMAK NO 1 ~ 3K (KOYAK, KEMAM,KURUS)

Open for order now!!! KOYAK – KEMAM – KURUS PROMOSI PENGENALAN PRODUK! 3 FREE GIFTS.. HANYA 10 PEMBELI TERAWAL YE! *tape *sabun *sauna belt (berharga rm55) RedSlim pembakar lemak no 1 !! * Reduce cholesterol * I...


SUCHi Fragrance (Perfume Beraroma Terapi) FSAP

SUCHi Fragrance menampilkan sabun serta wangian aromaterapi pertama di dunia yang menggabungkan pati 7 jenis bunga-bungaan terpilih dengan dibacakan doa ruqyah. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam sekelip mata. Memperkenalka...



3 Rangkaian Hebat Set Wajah 44 Cahyaan Pola Gold!

Yipppiiii! Mari adek manissss !Pilihan 3 rangkaian hebat set wajah 44 cahyaan pola gold! Very da vasss! Ketiga2 set ni sama je fungsinye! Yg beza sabun n harga! #JERAWAT #JERAGAT #CERAH #KUSAM #KERING #PARUT HITAM DAN LUBANG #K...


Kelebihan dan Khasiat Bawang Putih

Bawang putih bukan sahaja enak menjadi bahan asas dalam masakan tetapi ia merupakan satu-satunya antibiotik yang dapat membunuh bakteria. Pada masa yang sama, bawang putih dapat melindungi tubuh daripada racun yang menyebabkan ...



Masalah Bau & Keputihan Berlebihan

Masalah kegatalan dan keputihan mungkin berpunca daripada jangkitan di faraj dan permukaan kulit sekitarnya. Masalah ini boleh dirawat dengan jalani ujian untuk mengesahkan jangkitan dan mendapatkan nasihat doktor tentang kaeda...


SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E

FUNGSI: Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah Menjadikan kulit cerah berseri Mengekalkan kelembapan kulit wajah Menjadikan Kulit Lebih Lembut Mengurangkan Masalah Jerawat Memudarkan Kesan Parut Jerawat & Bintik Hitam Me...



Cegah Stretchmark Di Perut

Mengandung memang seronok tapi bila bab perubahan yang berlaku pada perut, mesti ramai yang rasa hendak menjerit. Apa tidaknya perut yang dulu licin tanpa parut kini ada tanda garisan. Masalah normal ini memang selalu berlaku d...


Japan Cellulite Pant

Seluar selulit ini membantu membentuk PINGGUL, PERUT & PAHA!! Reka bentuk dalaman seluar ini direka khas untuk membantu dalam peredaran darah dan mengangkat kulit. Sentuhan yang sangat baik, anda boleh terus memakai seluar...



3 Petua Menghilangkan Selulit

  Tak perlu lagi mencari krim yang mampu untuk mengatasi selulit di paha, perut, dan pinggul anda.Kini anda boleh menghilangkannya dengan mudah . Bahan utamanya: ampas kopi! Tak peduli berapa umur anda, apa jenis kulit Anda, d...








Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.