Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Petua Kecantikan
crystal beauty testimoni3

Crystal Beauty 769 SKIN CARE (MB)

Crystal Beauty 769 SKIN CARE Dihasilkan dari bahan-bahan yang selamat: Hamamelis Virginiana L: tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan peradangan. Ganoderma Lucidum: sej...


badan langsing

Petua Membentuk Badan Yang Menawan Dengan Rutin Harian

Setiap wanita memang ingin­kan badan cantik dan langsing dengan pinggang ramping serta poto­ngan pinggul dan paha menawan. Selain penggunaan produk kecantikan yang mensasarkan pada bahagian tubuh bermasalah, apa kata lakukan ...



tahi lalat

Set membuang tahi lalat/tombok2 hitam/bebola minyak

Produk Terkini : SET MEMBUANG TAHI LALAT (klasik Indah) Set Membuang Tahi Lalat (Removing Mole Set) ini terdiri dari Treatment Toner, Removing Mole Cream dan Repair Cream. Set ini amat berkesan untuk menghilangkan tahi lalat, k...



KWHITE 38

KWHITE 38 (MINUMAN AJAIB WANITA)

RETAIL PRICE : RM120.00 OFFER PRICE : RM75.00 POS RM8.00 SM / RM14.00 SS PERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 0123312030 PRODUK FENOMENA TERLARISS KEBERKESANAN SEAWAL 24JAM !!! K-WHITE38 MEMANG AWESOME THE BEST !!! NEW KOR...


dagu berlapis

Bagaimana Membuang Dagu Berlapis (Double Chin)?

Ramai yang tidak suka akan kewujudan ‘dagu berlapis’ kerana ia membawa maksud seseorang itu gemuk atau obese. Bagi perempuan yang mengenakan tudung, kewujudan dagu berlapis pasti akan menjadi semakin ketara kerana pemakaian...



gemuk ketika hamil

Gemuk Melampau Ketika Hamil

Sebelum hamil, berat badan saya sekitar 58 kilogram tetapi kini ia meningkat kepada 75 kilogram. Saya ada membaca artikel bahawa berat badan akan naik sebanyak 12 kilogram tetapi kandungan saya baru saja dua pertiga jalan dan s...



kacang panjang

Petua Mantapkan Payudara (bust up)

Setiap wanita inginkan penampilan yang menarik walaupun sudah mempunyai zuriat. Tambah pula jika soal payudara. Bukan sebab umur, tetapi secara normal apabila sudah punya zuriat, payudara akan menghasilkan air susu, malah ini p...


tip pikat suami

Tips Memikat Suami Anda!!

Perkahwinan adalah komitmen hubungan diantara suami dan isteri untuk seumur hidup. Namun begitu, pihak ketiga mungkin akan menyelit dalam hubungan anda denga si suami.  Anda pasti akan rasa sedih dan sakit hati apabila ketahui...



testimoni L'Arome slimming serum_8

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM! + Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!! + Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera m...


tamira jamu air kunyit botol besar

Tamira Jamu Air Kunyit

Ladiessss ! Yihaaaa ! TAMIRA JAMU AIR KUNYIT ! Makin hari makin malatop ! Makin hari makin digilai ! Makin hari makin mahsyur ! Kini dalam saiz besar ! 1.5liter ! 1 botol rm80 2 botol rm150 4 botol rm250 10 botol rm550 Free pos...



sauna pant

Sauna Pant (READY)

Sauna Pants merupakan produk sauna kami yang terlaris kerana fungsinya yang sangat murah dan berkesan kepada masalah2 seperti; Bahagian punggung dan pinggul yang besar Perut buncit selepas melahirkan anak sama ada melalui cease...



jamu seri bonda

Jamu Serapat Bonda [JSB] @ Jamu seri Bonda ~

JSB sangat digalakkan untuk Anak dara, pelajar mahupun wanita bekerjaya mangamalkan Jamu Serapat Bonda/ Jamu Seri Bonda. Selain khasiatnya yang terbukti berkesan mampu merawat masalah kaum wanita, JSB ini juga mampu mengembalik...


sabun kolegen Nawal herbal beauty

Collagen Soap (sabun kolegen) NawalHerbalBeauty

COLLAGEN SOAP KEISTIMEWAAN: - Formula istimewa daripada kolagen rumpai laut (ungu gred AAA), vitamin A, C,E, glutathione dan aloe vera. - berkesan untuk melembapkan dan melindungi kulit daripada kekusaman. - mengurangkan garis ...



INAI HOMEMADE5

Inai HomeMade (boleh bawa solat)

INAI HOMEMADE ☆BERBENTUK PASTE Pekat, BUKAN CECAIR, BUKAN KRIM ISI KANDUNGAN: 10 GRAMWARNA: #1 MERAH #2 LIGHT PINK #3 MAROONHARGA : RM25.00POS RM6.00 SM / RM9.00 SSPERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 0123312030 cara ...



testimoni Thanyaporn Collagen Be Fit Pink

Thanyaporn Collagen Be Fit Pink

Thanyaporn Collagen Be Fit Pink Produk collagen yg dapat mencantikkan kulit keseluruhan dengan menganjalkan kulit tubuh termasuk muka. formula anti penuaan & awet muda. sgt berkesan kerana kandungan collagen yg tinggi.- dap...


tamira dan 44 pola gold

<3 Jamu Tamira Air Kunyit <3

Adek manissss ! Kakak manissss !Lagi customer mau repeat yunk TAMIRA OH TAMIRA ! insyaallah, skali u amal, u xmau da suppliment lain ! Alhamdulillah, serasi dgn bapa adk ni , thanx dek sudi share,, muach3 ! Lets grab ! DENGAN ...



arm shaper

BENGKUNG LENGAN (Upper Arm Shape)

Menggalakkan pemecahan lemak melalui haba dan urutan anyaman concave. Gerakan badan akan merangsang urutan concave convex ini untuk memecahkan lemak sebanyak 399 kcal per jam. - Sesuai untuk lelaki dan perempuan. - Boleh dipaka...


bengkung 4steps3

4 Step Shape Waist Trimmer ~ bengkung moden ~

PERUT ANDA BUNCIT dan BERLEMAK?? KEMPISKAN PERUT ANDA dgn bengkung moden ini! nak perut leper dan ramping ? mencari bengkung yg mudah dipakai semasa pantang? yg pastinya nak yg murah tapi berkesan! 4 STEP SHAPE Membantu anda me...



testimoni intensive toning lotion

Kurus dalam masa 2 bulan hanya dengan sapu lotion

TESTIMONI GEMPAK TERHEBAT 2014!!INTENSIVE TONING LOTIONkak Tumeeny: “Ok tak perubahan niDlm masa 2 bulan, tu pun akak tak konsisten, kalau konsisten lagi slim kot, hehehehe”… Wow!!! Terlalu hebat kan?? Hanya ...



sabun payudara

Tegangkan Payu Dara

Terdapat pelbagai petua traditional untuk membantu mengembalikan ketegangan dan keanjalan payu dara. Mungkin hasilnya tidak drastik namun sekurang-kurangnya penampilan nampak lebih yakin dan menarik. Antara petua-petuanya ialah...


testimoni instensive toning lotion

Tubuh ramping dan menawan dengan Intensive Toning lotion

Selain memcahkan lemak degil, Intesive toning lotion dapat menghilangkan kesan garis hitam di perut & kulit jadi kasar dan tidak sekata? Cubalah Intensive Toning Lotion hari ini! Ia diperkaya dengan ekstrak lemon citrus ser...



Neoprene Sauna Pants

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue)

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue) - Tanpa rasa tertekan lembut dan selesa - Pembakaran lemak dengan cepat - Membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir - Membantu peredaran darah - Membantu mengurangkan tahap ...


Taping Beauty Pants

Taping Beauty Pants

Taping beauty pant meramping dan mencantikkan bentuk badan anda.. Jom order skrg. -selesa dipakai -tak panas Harga: RM45 SM , RM50 Ss (termasuk postage) SMS/WHATSAPP: 012-331 2030 untuk tempahan



auramaya 2013

SKIN CARE: AURA MAYA BARU( Ready stock)

 Aura Maya Set Baru 2013 ready stock skrg.. RM150sm (termasuk pos) Sabun hijau Auramaya kuat sikit.. tapi bukan sabun jerawat tau.. kadang org xde jerawat pun leh pakai sabun hijau kalau xde kesan dengan sabun kuning. Auramaya...


sabun vitamin A,C dan E 10

SABUN VITAMIN A,C & E (MZ SECRET SOAP)

Sabun Pencuci Muka dan Badan dengan kesan PANTAS.. Jangan tunggu lama2. Cubalah sekarang.. 5 Sebab kenapa anda perlu mempertimbangkan untuk memiliki  SABUN VITAMIN A,C & E ini. bahan-bahan yang diguna dalam sabun vitamin ...



SkinRich Seven Ageless Essence

Penawar Resdung dan masalah kulit ~ Skinrich supplement~

PIL MINUMAN ANTI AGING + CUCI DARAH, YG MENGANDUNGI EKSTRAK MANGGIS, EKSTRAK DELIMA YG DIAKUI TERBAIK UTK MEMBUANG TOXIC DALAM BADAN ..FORMULASI DARI AMERIKA.. TELAH DIKAJI SELAMA 14TAHUN. Skinrich kini didalam bentuk sachets, ...


Slim and Fit

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY)

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY) HARGA RM25 POSTAGE: RM6.00 SM / RM9.00 SS BERAT PRODUK: 200 GRAM MATERIAL: NYLON 80% SPENDEX 20% SIZE: S/M/L/XL/XXL/XXXL WARNA: BLACK / BEIGE PERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 01...



sauna ruby

SAUNA RUBY ~ RM360 Termurah ~

Kini Sauna Ruby terbaru di pasaran dengan harga PROMOSI RM390 SHJ!!!. Tambah RM40 untuk ‘penutup kepala’ merawat masalah rambut dan kepala. Berminat sila Sms/Whatsapp: 012-331 2030 sauna ada Penutup Kepala (PINK col...


thanyaporn

Thanyaporn Puria Mirifica 100% !

Thanyaporn For FIRM, BIGGER & BEAUTIFUL BREAST THANYAPORN: PUERARIA MIRIFICA Untuk Payudara Cantik Menawan! ~ Jumlah kapsul adalah sebanya 60 biji, makan sehari sekali, selepas sarapan pagi. satu botol,untuk 2 bulan. amat b...






Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.