Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Petua Kecantikan
testimoni instensive toning lotion

Tubuh ramping dan menawan dengan Intensive Toning lotion

Selain memcahkan lemak degil, Intesive toning lotion dapat menghilangkan kesan garis hitam di perut & kulit jadi kasar dan tidak sekata? Cubalah Intensive Toning Lotion hari ini! Ia diperkaya dengan ekstrak lemon citrus ser...


Neoprene Sauna Pants

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue)

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue) - Tanpa rasa tertekan lembut dan selesa – Pembakaran lemak dengan cepat – Membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir – Membantu peredaran darah – Memb...



Taping Beauty Pants

Taping Beauty Pants

Taping beauty pant meramping dan mencantikkan bentuk badan anda.. Jom order skrg. -selesa dipakai -tak panas Harga: RM45 SM , RM50 Ss (termasuk postage) SMS/WHATSAPP: 012-331 2030 untuk tempahan



auramaya 2013

SKIN CARE: AURA MAYA BARU( Ready stock)

 Aura Maya Set Baru 2013 ready stock skrg.. RM150sm (termasuk pos) Sabun hijau Auramaya kuat sikit.. tapi bukan sabun jerawat tau.. kadang org xde jerawat pun leh pakai sabun hijau kalau xde kesan dengan sabun kuning. Auramaya...


sabun vitamin A,C dan E 10

SABUN VITAMIN A,C & E (MZ SECRET SOAP)

Sabun Pencuci Muka dan Badan dengan kesan PANTAS.. Jangan tunggu lama2. Cubalah sekarang.. 5 Sebab kenapa anda perlu mempertimbangkan untuk memiliki  SABUN VITAMIN A,C & E ini. bahan-bahan yang diguna dalam sabun vitamin ...



Slim and Fit

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY)

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY) HARGA RM25 POSTAGE: RM6.00 SM / RM9.00 SS BERAT PRODUK: 200 GRAM MATERIAL: NYLON 80% SPENDEX 20% SIZE: S/M/L/XL/XXL/XXXL WARNA: BLACK / BEIGE PERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 01...



sauna ruby

SAUNA RUBY ~ RM320 Termurah ~

Set Sauna Ruby 1(Khemah+ Periuk sauna) ~ RM320  Set sauna Ruby 2 (khemah + periuk sauna+pengurut kaki+kerusi) ~ RM369 Set sauna Ruby 3 (khemah with hat+ periuk sauna+pengurut kaki+kerusi) ~ RM379 *Hat >> penutup kepala u...


thanyaporn

Thanyaporn Puria Mirifica 100% !

Thanyaporn For FIRM, BIGGER & BEAUTIFUL BREAST THANYAPORN: PUERARIA MIRIFICA Untuk Payudara Cantik Menawan! ~ Jumlah kapsul adalah sebanya 60 biji, makan sehari sekali, selepas sarapan pagi. satu botol,untuk 2 bulan. amat b...



sauna infrared

Mobile Slimming Sauna (Infrared)

* Made of high quality material * Non alergic * Safe and easy to use * No side effects * Good for health Product Description > Soft, smooth, liht and breathable material. The fabric is touh yet elastic, body-fittin but not a...


susu-ibu

Betul ke menyusu boleh kurus?

  Bagi anda yang runsing kerana bentuk badan sudah tidak seperti dahulu selepas melahirkan anak, jangan risau. Ada acara paling mudah untuk kurus. Aktiviti menguruskan badan menjadi lebih mudah dengan menyusukan anak anda....



testimoni skinrich 12

Merawat Jerawat dan Masalah Kulit

Kulit wajah yang sering ditumbuhi jerawat dan jeragat bukan hanya disebabkan resdung. Dalaman penuh toksin juga menyebabkannya. Mulakan proses penyucian darah, kemudian barulah nak start amalkan produk kesihatan dan kecantikan....



embun

Petua Awet Muda Cara Islam

Petua Untuk Awet Muda Cara Islam Petua 1 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, amalkan petua ini. Urutkan wajah kalian tu dgn air dari bawah dagu hingga ke atas dahi diiringi selawat nabi 3 kali. Amalkan setiap ha...


set collagen

SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E

FUNGSI: Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah Menjadikan kulit cerah berseri Mengekalkan kelembapan kulit wajah Menjadikan Kulit Lebih Lembut Mengurangkan Masalah Jerawat Memudarkan Kesan Parut Jerawat & Bintik Hitam Mel...



set spa di rumah

SET SPA DI RUMAH

Harga: RM104 SMS/whatsapp:012-331 2030 Nak buat terapi mandian? syoknyeee mandi dengan terapi mandian set spa di rumah. Tidak sangka kini, dengan produk kami, sesiapapun blh berspa! mewah, manja dan penuh belaian. Dapatkan kuli...



lemak diperut

6 TIP HILANGKAN LEMAK DI PERUT

6 TIP HILANGKAN LEMAK DI PERUT Ambil sarapan Makan dengan kerap dalam kuantiti yang kecil Ambil lebih serat kurangkan gula ringkas Makan lemak yang sihat Bijak secara memilih makan di luar.


kapsul hormon montok 6

Kapsul Hormon PERFECT LADY (UP PUNGGUNG DAN PAYUDARA)

BERMINAT sila email ke asieda82@gmail.com SMS/WHATSAPP: 012-331 2030 DIPERBUAT DARIPADA SEJENIS TUMBUHAN HERBA YANG DI PANGGIL PUERARIA MINIFICA ATAU DALAM BAHASA THAILAND “ KWAO KRUA” KETERANGAN PRODUK ~Tumbuhan ini banyak...



Germanium Titanium Body Slimity

Germanium Titanium Body Slimity

RM47 free pos, SS add RM3 >>> SMS/WASSUPP UTK ORDER Material: 89.4% Nylon & 10.6% Spandex Color: Black Size : M~L Suitable for Waist 64~77cm, Hip 87~100cm It is a revolutionary new slimming panties shaper that can ...


perut-buncit

Petua Mengelak Perut Buncit

Masalah perut buncit bukan sahaja terjadi pada wanita. Lelaki juga tidak terkecuali menghadapinya. Bahkan perut buncit adalah masalah utama yang menghantui wanita selepas bersalin. Mungkin bagi sesetengah wanita, bentuk badan m...



mandi-susu-sendiri

Petua Menghaluskan Kulit Badan

Bahan: 1 1/4 cawan susu full cream 1/2 cawan madu asli minyak esen mawar secukupnya Cara Membuat: Campurkan susu full cream, madu, dan beberapa titis minyak esen mawar dalam besen. Gaulkan dengan rata, masukkan campuran tersebu...



coklat panas

Coklat Panas Elak Kedutan

Berita gembira buat anda pengemar minuman coklat! Penelitian yang dilakukan oleh penyelidik Universiti Cornell mendapati dalam segelas coklat panas terkandung antioksidan yang cukup tinggi berbanding anggur merah dan teh hijau....


sabun susu beras

SABUN SUSU BERAS 100% ASLI Thailand~ SABUN MUKA DAN BADAN ~

Sabun Susu Beras Jerawat hilang, kulit menjadi halus mulus lembut bercahaya. Seketul sabun herba yang kaya dengan vitamin dari susu beras yang membuat anda memiliki kulit berseri secara semulajadi. baik untuk jerawat dan bintik...



ow_to_contour_your_nose_step_2-2301503755195057328_jpg

Petua atau cara memancungkan hidung tanpa pembedahan.

Ramai orang ingin memiliki bentuk hidung yang indah dan menarik. Hidung selain salah satu bahagian anggota tubuh yang berfungsi sebagai indera cium bauan, hidung ternyata memiliki daya tarik tersendiri dalam segi kecantikan dan...


madu

Petua Menghaluskan kulit

Bahan: 1 sudu madu 1 sudu minyak kelapa 1/4 sudu perahan jeruk lemonCara Membuat: Campurkan madu, minyak kelapa, dan perahan jeruk lemon. Lumuri tangan, siku, tumit, dan bagian lain yang kering. Biarkan selama 10 minit lalu cuc...



serbuk susu dan madu

Petua Membuat Masker untuk PELEMBAB MUKA

Bahan: 2 sudu madu 1 sudu susu serbuk (cth ducthlady, dugro) Cara Membuat: Campurkan madu dan serbuk susu itu dan gaulkan. Ratakan secara merata pada wajah dan leher. Biarkan selama 10 minit, lalu bilas dengan air suam. Amalkan...


madu dan serbuk kayu manis

Petua Masker Untuk Masalah Jerawat

Cara-cara membuat masker untuk Masalah Jerawat Bahan: 3 sudu madu 1 sudu serbuk kayu manis Cara Membuat: Gaulkan madu dan serbuk kayu manis itu. Kemudian sapukannya dengan rata pada wajah sebelum tidur. Keesokan harinya, basuh ...



nose up 2

Petua memancungkan hidung secara semulajadi

Memiliki bentuk hidung yang tidak mancung bukanlah suatu masalah yang boleh merosakkan kepercayaan diri, tapi kenyataannya banyak orang merasa kurang percaya pada diri sendiri kerana hidung kemek atau tidak mancung seperti oran...


gemuk

Masalah Lemak di badan? selesaikannya dengan Felinna

RAHSIA KENAPA FELINNA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja. 2) Hanya ...



figure up

Loss Weight With Figure Up (100% natural)

SMS/Whatsapp: 012-331 2030 utk tempahan Persoalan yang kerap ditanya oleh pelanggan FIGURE UP. 1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ? - Boleh bagi bayi 6 bulan ke atas 2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil ...


maixara

MAIXARA C -SENTIAL

KENAPA MAIXARA C SENTIAL MENGGUNAKAN KOLAGEN DARIPADA IKAN ? Kajian menunjukkan bahawa struktur kolagen ikan lebih mirip dengan kolagen manusia dan molekulnya yang lebih kecil amat mudah diserap dan dihadap oleh tubuh, seterusn...






Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.