Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Petua Kecantikan
larome COD SHAH ALAM

L’AROME COD SHAH ALAM

Alhamdulillah, td ada COD larome sebotol di Masjid Nahdah Seksyen 18. Whatsapp 0123312030. ‪#‎larome‬ ‪#‎larometerlajakslim‬ ‪#‎laromeslimmingserum‬‪#‎cubalarome‬ ‪#‎kuruslangsingdenganpantas‬ ‪#...


Jelita pro 5in1

JELITA PRO 5 IN 1

*****JELITA PRO 5 IN 1 ***** CONFIRM GEBUSSS, RAMPING & KEMBALI KETAT UOLLLS!!! DENGAN JELITA PRO 5 IN 1 100% MELETOOPPPSSSS!!! ======================================== Masih tercari-cari produk untuk hilangkan selera maka...



tips

Tip Penggunaan Larome Serum Slimming

Ramai kini ingin mencuba produk superb Larome Serum Slimming, tapi tak pernah diberitahu bagaimana caranya oleh penjualnya. Disini ada beberapa tip ya. Nak berjaya kena follow betul2.. jangan salah produk kalau anda sendiri tid...



soldout1

Sauna Pant (sold out)

Sauna Pants merupakan produk sauna kami yang terlaris kerana fungsinya yang sangat murah dan berkesan kepada masalah2 seperti; Bahagian punggung dan pinggul yang besar Perut buncit selepas melahirkan anak sama ada melalui cease...


24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER CATHY CHOO 2

24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL CATHY CHOO

Cathy Choo 24k Active White Gold Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari.  Glutathione dan plasenta Gel mandian campuran emas 24K Anti-Aging shower gel Dapat menjadikan kulit lebih licin Lembab dan mencerahkan Membantu...



Slim and Fit

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY)

SLIM N LIFT SLIMMING (CALIFORNIA BEAUTY) HARGA RM25 POSTAGE: RM6.00 SM / RM9.00 SS BERAT PRODUK: 200 GRAM MATERIAL: NYLON 80% SPENDEX 20% SIZE: S/M/L/XL/XXL/XXXL WARNA: BLACK / BEIGE PERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 01233...



berat badan still maintain selepas stop larome 2 bulan

Risau berat mendadak naik slps stop produk pelangsingan badan?

Risau berat mendadak naik slps stop produk pelangsingan badan? JANGAN risau… dengan L’Arome Slimming Serum, bila sudah berjaya menurunkan berat badan, anda boleh terus meninggalkan produk LSS. Berat anda tidak akan ...


perut-buncit

~10 tip kempiskan perut ~

nak kurus cepat secara sapu2 aje >> KLIK SINI



ALOE SOOTHING GEL 4

ALOE 99% SOOTHING GEL BY HOLIKA HOLIKA

Feature A soothing gel containing 99% Aloe. A fresh and fast absorbing feeling without sticky finish. It helps to sooth all your irritated skin leaving a complete refreshing. Multi care soothing gel that calms the reddened and ...


Neoprene Sauna Pants

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue)

Neoprene Sauna Pants :Reversible (black / blue) – Tanpa rasa tertekan lembut dan selesa – Pembakaran lemak dengan cepat – Membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir – Membantu peredaran darah –...



Vitamin C Pure Collagen from Felinna Beauty testimoni

Felinna Vitamin C Pure Collagen (PMVC)

READY STOCK!! Memperkenalkan Vitamin C Pure Collagen from Felinna Beauty ♥ Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty. 1 kotak: 30 kapsul5000mg with extra collagen.. Gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR 1000m...



best-at-home-bodyweight-exercises

40 Cara Berkesan Untuk Senaman Dirumah

Nak kurus cepat >> KLIK SINI Berikut merupakan beberapa tips mengempiskan perut: Khasiat air putih/mineral – air putih akan membantu membersihkan organ dalaman dalam tubuh seseorang. Selain itu, ia juga akan membantu memudahk...


KWHITE 38

KWHITE 38 (MINUMAN AJAIB WANITA)

RETAIL PRICE : RM120.00 OFFER PRICE : RM90SM/RM95ss Termasuk postage Isi Kandungan/Berat : 20 sachet 20g PERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 0123312030 PRODUK FENOMENA TERLARISS KEBERKESANAN SEAWAL 24JAM !!! K-WHITE38 MEMAN...



Neckline Slimmer

Neckline Slimmer (hilangkan mslh dagu berlapis)

Neckline Slimmer Neckline exercise tool to define jawline and reduce double chins No pain – No expensive surgery Helps reduce double-chin or neck folds – No more loose or hanging skin Firm; lift and smooth your neckline in ...



sauna belt 2

Melangsingkan badan selepas bersalin

Mengandung atau hamil menyebabkan tubuh badan Ibu bertambah berat, berisi dan tembam. Ramai ibu-ibu bertungkus lumus bersenam, mengurut selepas bersalin supaya tubuh badan kembali langsing seperti sebelum hamil. Disini petua me...


L'AROME CLEARSKIN OFFER

L’AROME CLEARSKIN– APPLE STEMCELL

Harga 1 botol Rm 225 Beli 3 botol Rm 525 dpt – free ahli – free postage – free gift **jika sudah ahli Repeat order rm475 UTK 3 BOTOL Dlm 1box ada 4 fungsi ~ whitening ~ Moisturiser ~ Firming ~ Anti Aging **NAK...



pemutih susu beras dan gebu

SET WAJAH 44 CAHYAAN POLA GOLD PEMUTIH VIT E (GOBU) !

GOBU ! GOBU ! GOBU ! JUM JD SIS GOBU ! JUMMM SAYANGS ! RINGKAS ! RAWAT ! GOBU ! SET WAJAH 44 CAHYAAN POLA GOLD PEMUTIH VIT E (GOBU) ! CUMA RM176 ! TANPA PENGELUPASAN ! IBU HAMIL DAN MENYUSU BAYI PUN BOLE CONSUME ! Free pos seme...


jeragat

Masalah Jeragat dan Rawatannya

Masalah Jeragat dan Rawatan nya Published on 04/11/2011    by Dr Hasseenah Hassan in jeragat Masalah Jeragat di kalangan Warga Asia Jeragat atau nama medikalnya Melasma adalah salah satu dari masalah kulit yang sangat biasa ...



sabun kolegen Nawal herbal beauty

Collagen Soap (sabun kolegen) NawalHerbalBeauty

COLLAGEN SOAP KEISTIMEWAAN: – Formula istimewa daripada kolagen rumpai laut (ungu gred AAA), vitamin A, C,E, glutathione dan aloe vera. – berkesan untuk melembapkan dan melindungi kulit daripada kekusaman. – m...



badan langsing

Petua Membentuk Badan Yang Menawan Dengan Rutin Harian

Setiap wanita memang ingin­kan badan cantik dan langsing dengan pinggang ramping serta poto­ngan pinggul dan paha menawan. Selain penggunaan produk kecantikan yang mensasarkan pada bahagian tubuh bermasalah, apa kata lakukan ...


dagu berlapis

Bagaimana Membuang Dagu Berlapis (Double Chin)?

Ramai yang tidak suka akan kewujudan ‘dagu berlapis’ kerana ia membawa maksud seseorang itu gemuk atau obese. Bagi perempuan yang mengenakan tudung, kewujudan dagu berlapis pasti akan menjadi semakin ketara kerana pemakaian...



gemuk ketika hamil

Gemuk Melampau Ketika Hamil

Sebelum hamil, berat badan saya sekitar 58 kilogram tetapi kini ia meningkat kepada 75 kilogram. Saya ada membaca artikel bahawa berat badan akan naik sebanyak 12 kilogram tetapi kandungan saya baru saja dua pertiga jalan dan s...


kacang panjang

Petua Mantapkan Payudara (bust up)

Setiap wanita inginkan penampilan yang menarik walaupun sudah mempunyai zuriat. Tambah pula jika soal payudara. Bukan sebab umur, tetapi secara normal apabila sudah punya zuriat, payudara akan menghasilkan air susu, malah ini p...



tip pikat suami

Tips Memikat Suami Anda!!

Perkahwinan adalah komitmen hubungan diantara suami dan isteri untuk seumur hidup. Namun begitu, pihak ketiga mungkin akan menyelit dalam hubungan anda denga si suami.  Anda pasti akan rasa sedih dan sakit hati apabila ketahui...


INAI HOMEMADE5

Inai HomeMade (boleh bawa solat)

INAI HOMEMADE ☆BERBENTUK PASTE Pekat, BUKAN CECAIR, BUKAN KRIM ISI KANDUNGAN: 10 GRAMWARNA: #1 MERAH #2 LIGHT PINK #3 MAROONHARGA : RM25.00POS RM6.00 SM / RM9.00 SSPERTANYAAN/ORDER —> SMS/WHATSAPP 0123312030 cara pak...



testimoni Thanyaporn Collagen Be Fit Pink

Thanyaporn Collagen Be Fit Pink

Thanyaporn Collagen Be Fit Pink Produk collagen yg dapat mencantikkan kulit keseluruhan dengan menganjalkan kulit tubuh termasuk muka. formula anti penuaan & awet muda. sgt berkesan kerana kandungan collagen yg tinggi.R...


tamira dan 44 pola gold

<3 Jamu Tamira Air Kunyit <3

Adek manissss ! Kakak manissss !Lagi customer mau repeat yunk TAMIRA OH TAMIRA ! insyaallah, skali u amal, u xmau da suppliment lain ! Alhamdulillah, serasi dgn bapa adk ni , thanx dek sudi share,, muach3 ! Lets grab ! DENGAN ...



bengkung 4steps3

4 Step Shape Waist Trimmer ~ bengkung moden ~

PERUT ANDA BUNCIT dan BERLEMAK?? KEMPISKAN PERUT ANDA dgn bengkung moden ini! nak perut leper dan ramping ? mencari bengkung yg mudah dipakai semasa pantang? yg pastinya nak yg murah tapi berkesan! 4 STEP SHAPE Membantu anda me...


testimoni intensive toning lotion

Kurus dalam masa 2 bulan hanya dengan sapu lotion

TESTIMONI GEMPAK TERHEBAT 2014!!INTENSIVE TONING LOTIONkak Tumeeny: “Ok tak perubahan niDlm masa 2 bulan, tu pun akak tak konsisten, kalau konsisten lagi slim kot, hehehehe”… Wow!!! Terlalu hebat kan?? Hanya ...






Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.