Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


ADARA Foundation Exclusive

0
Posted September 23, 2018 by nenek in Iklan

========================
APA BESTNYA ADARA FOUNDATION NI?
========================
.
 100% menutupi pigmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
yg ada kat muka
 Ringan dan lembut teksturnya seakan-akan anda tidak memakainya, malah senang digunakan & tak melekit
 Bertahan hingga 8-12 jam, berbanding bedak biasa yg hanya bertahan utk 1 jam
 Tak menyebabkan pori-pori tersumbat & melindungi kulit drpd sinaran UV
 Diperbuat dari bahan organik asli
.
.
==============================
APA KELEBIHAN BAHAN2 YG ADA DLM ADARA NI?
==============================
.
• KOLAGEN yang menjadikan kulit lebih lembap,anjal dan tegang selain melambatkan proses penuaan dan kedutan pada kulit.
.
• MINYAK KELAPA DARA pula membantu melembapkan kulit dari kering dan mengelupas,malah membantu menggalakan proses pertumbuhan sel-sel baru dan sihat.
.
• VITAMIN E membaikpulih struktur kulit melalui kandungan antioksidan yang menjadikan kulit lebih sihat dan cantik.
.
• SPF40 pula bertindak melindungi sel kulit dari sinaran UV yang berbahaya.
.
.
======================
BUKAN TU JE.. KALAU PAKAI ADARA..
======================
.
♥️ Tak perlu guna bedak lagi tau..
♥️ Lagi lama pakai lagi glowing..
♥️ Muka tak bercapuk capuk langsung!
♥️ Kulit pun makin lama makin cerah, makin lembut & lembab..
♥️ Dan paling best, kalau pakai make up jd sekata je..
.
Best kan…??? 😍😍😍
.
RM76.90 (Post RM8 sm / RM10 ss)

whatsapp 0123312030

 


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.