Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Menghilangkan Tahi Lalat

163
Posted May 30, 2016 by nenek in Petua Kecantikan

tahi lalatCara Membuang tahi lalat:

Caranya ialah dengan mengambil nenas dan limau purut [bersama kulit atau tidak] yang telah dikisar (tidak terlalu larut), sapukan di tempat tumbuhnya tahi lalat tersebut.

Lakukan 2 atau 3 kali sehari sehingga ia jatuh sendiri. Amalkannya selalu, Insyaallah akan mendapat hasilnya. Selamat mencuba!!

 

 

set membuang tahi lalat

Produk : Set membuang tahi lalat

Set Membuang Tahi Lalat (Removing Mole Set) ini terdiri dari Treatment Toner, Removing Mole Cream dan Repair Cream.

Set ini amat berkesan untuk menghilangkan tahi lalat, kutil atau bebola minyak/ kelestrol di sekitar muka leher atau badan.

Dengan rawatan selama 10 minit pada hari pertama (rawatan ini perlu di ulang pada hari kedua atau seterusnya).

Permasalahan yang anda hadapi akan hilang. Bahagian yang di rawat itu akan pulih diantara 3 hari ke 14 hari. Jika masih ada lagi tanda-tanda yang tidak hilang rawatan seterusnya boleh diulangi.

Asal rm159 ( pos rm7sm/ rm11ss)

NOW : RM160 SM, RM165 SS —  termasuk poslaju

whatsapp 0123312030

Testimoni:-

testimoni Set membuang tahi lalat 2 testimoni Set membuang tahi lalat 3

testimoni klasik indah set buang tahi lalat 2 testimoni klasik indah set buang tahi lalat


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

163 Comments


 
 

  1.  

    nenek, nenas tu ke atau limau purut tu yang nak buang kulit??




  2.  
    ...ina

    Nenek…kalau nak try Cara ni..Ade x kesan sampingan ..macam parut ke?blz tau…




  3.  
    nurul ain

    nek sy nk tanye , sy guna bawang putih utk buang tahi lalat . tahi lalat tu tengah 2 mata dgn kening , selepas sy pakai , kawasan tahi lalat tu jadi besar / bengkak . adakah ini ok ?




  4.  
    Rara

    Repair cream sahaja ad jual tak ? Hehe




  5.  
    anita

    Nek , kalau dibawah hidung sebelah kanan , itu buruk atau baik




  6.  
    Natasha Izlin

    Ade x petua yg gune bahan yg senang nk dpt selain buah?




  7.  
    Lily

    Maaf nak tnya, tahi lalat yg berjaya dhilangkn tu ada tinggalkn parut tak??




  8.  

    parut akan hilang, guna repairing cream yg disediakan




 
 



Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.