Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Menghilangkan Tahi Lalat

172
Posted July 15, 2016 by nenek in Petua Kecantikan

tahi lalatCara Membuang tahi lalat:

Caranya ialah dengan mengambil nenas dan limau purut [bersama kulit atau tidak] yang telah dikisar (tidak terlalu larut), sapukan di tempat tumbuhnya tahi lalat tersebut.

Lakukan 2 atau 3 kali sehari sehingga ia jatuh sendiri. Amalkannya selalu, Insyaallah akan mendapat hasilnya. Selamat mencuba!!

 

 

set membuang tahi lalat

Produk : Set membuang tahi lalat

Set Membuang Tahi Lalat (Removing Mole Set) ini terdiri dari Treatment Toner, Removing Mole Cream dan Repair Cream.

Set ini amat berkesan untuk menghilangkan tahi lalat, kutil atau bebola minyak/ kelestrol di sekitar muka leher atau badan.

Dengan rawatan selama 10 minit pada hari pertama (rawatan ini perlu di ulang pada hari kedua atau seterusnya).

Permasalahan yang anda hadapi akan hilang. Bahagian yang di rawat itu akan pulih diantara 3 hari ke 14 hari. Jika masih ada lagi tanda-tanda yang tidak hilang rawatan seterusnya boleh diulangi.

Asal rm159 ( pos rm7sm/ rm11ss)

NOW : RM160 SM, RM165 SS —  termasuk poslaju

whatsapp 0123312030

Testimoni:-

testimoni Set membuang tahi lalat 2 testimoni Set membuang tahi lalat 3

testimoni klasik indah set buang tahi lalat 2 testimoni klasik indah set buang tahi lalat


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

172 Comments


 
 

  1.  
    zaihas

    Salam…saya nak oder set buang tahi lalat..




  2.  
    Qira

    nek..lau nk buang isi lebih dekat muka boleh guna cara ni ke??




  3.  

    nenek, nenas tu ke atau limau purut tu yang nak buang kulit??




  4.  
    ...ina

    Nenek…kalau nak try Cara ni..Ade x kesan sampingan ..macam parut ke?blz tau…




  5.  
    nurul ain

    nek sy nk tanye , sy guna bawang putih utk buang tahi lalat . tahi lalat tu tengah 2 mata dgn kening , selepas sy pakai , kawasan tahi lalat tu jadi besar / bengkak . adakah ini ok ?




  6.  
    Rara

    Repair cream sahaja ad jual tak ? Hehe




  7.  
    anita

    Nek , kalau dibawah hidung sebelah kanan , itu buruk atau baik




  8.  
    Natasha Izlin

    Ade x petua yg gune bahan yg senang nk dpt selain buah?




  9.  

    Betul ke bawang putih tu bisa menghilangkan tahi lalat? Sebab saya nak try lah, cuma takut je nak pakai? Hehe tak bahaya ke?




  10.  

    Hello:-) nak tnya sikit nie, bawang putih tu boleh menghilangkan tahi lalat ke n tak berbahaya ke? Sebab saya nk try lah, cuma takut berbahaya sebab tahi lalat sya ada kat bawah mata pastu besar hehe so tolong balas




  11.  
    aminah

    kalau tahi lalat mati pun boleh hilangkam juga ke?




  12.  
    Lily

    Maaf nak tnya, tahi lalat yg berjaya dhilangkn tu ada tinggalkn parut tak??




  13.  

    parut akan hilang, guna repairing cream yg disediakan




  14.  
    zydatul

    kalau guna limau purut jak boleh?




 
 



Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.