Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Set Membuang Tahi Lalat/tombok2 hitam/bebola minyak ( KLASIK INDAH)

12
Posted August 9, 2017 by nenek in Petua Kecantikan

penyelesaian tahi lalat kutil

Produk Terkini : SET MEMBUANG TAHI LALAT (klasik Indah)

klasik-indah-buang-tahi-lalat

SET MEMBUANG TAHI LALAT

RM160 SM, RM165 SS (TERMASUK POS)

Set Membuang Tahi Lalat (Removing Mole Set) ini terdiri dari Treatment Toner, Removing Mole Cream dan Repair Cream.

Set ini amat berkesan untuk menghilangkan tahi lalat, kutil atau bebola minyak/ kelestrol di sekitar muka leher atau badan.
Dengan rawatan selama 10 minit pada hari pertama (rawatan ini perlu di ulang pada hari kedua atau seterusnya).
Permasalahan yang anda hadapi akan hilang. InsyaAllah
Bahagian yang di rawat itu akan pulih diantara 3 hari ke 14 hari.
Jika masih ada lagi tanda-tanda yang tidak hilang rawatan seterusnya boleh diulangi.
testimoni klasik indah
testimoni klasik indah buang tahi lalat
klasik indah buang tahi lalat paperset menghapus bebola minyak
Cara-Cara Penggunaan (Pakai sebelum tidur malam- basuh muka keesokkan harinya):
1.TREATMENT TONER
Produk pertama yang digunakan untuk rawatan pembuangan tahi lalat, kutil atau bebola minyak ialah treatment toner. Dengan menggunakan kapas, sapu treatment toner dibahagian yang hendak dirawat. Treatment toner ini boleh menyerap ke kulit dan melembutkan tahi lalat, kutil dengan senang. treatment toner ini boleh juga untuk menyeimbangkan kembali kulit dan meratakan tona-tona kulit dan mengatasi liang-liang pori besar, jeragat, bintik-bintik hitam dan jerawat.
2. REMOVING MOLE CREAM
Removing Mole Cream ini digunakan pada peringkat kedua selepas penggunaan Treatment Toner. (Sebelum itu calarkan bahagian yang hendak di rawat dengan lidi khas yang disediakan-calar hanya sekali) Penggunaan Removing Mole Cream dalam masa yang serupa diulang sebanyak dua atau tiga kali mengikut saiz tahi lalat.
3.REPAIR CREAM
Repair Cream di gunakan untuk langkah ketiga dibahagian yang telah dirawat. Selepas guna Removing Mole Cream jika bahagian tersebut kemerahan gunakan Repair cream. Ia sangat berkesan untuk memperbaiki, mengembalikan kulit semulajadi jelita, licin dan anggun, disamping itu berfungsi menghilangkan parut di bahagian yang dirawat. Repair cream ini bukan sahaja digunakan dalam Program Set Pembuangan Tahi Lalat tetapi juga digunakan sebagai krim malam mengaktifkan sel-sel baru, membantu mengembalikan kelembapan kulit hingga kedalaman kulit.
PERINGATAN
Rawatan membuang tahi lalat ini hanya boleh digunakan sekali sahaja pada 1 masa.
Dan rawatan kedua adalah 2 minggu daripada rawatan yang pertama. (Jika masih ada tanda yang tertinggal).
Siapa yg dilarang menggunakan set rawatan ini? Pesakit kencing manis, Pesakit Jantung, Darah Tinggi juga tidak digalakkan. Bagi yang mempunyai ketumbit dan Perempuan hamil.
Antara testimoni:
testimoni klasik indah set buang tahi lalat
berjaya-buang-tahi-lalat-dengan-klasik-indah
klasik-indah-hebat
photo-17-11-2016-1-37-19-pm
testimoni-klasik-indah

loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

12 Comments


  1.  
    nurul wathiqah

    assalamualaikum. kat mana saya boleh dpt produk ni?? boleh tak sya nak beli produk ni secara onnline? dah berapa harganya?




  2.  
    Syasya ezzara

    Kalau untuk yang tak timbul punya boleh ke hilang ???




  3.  

    apa benar bisa menghilangkan tahi lalat




  4.  
    intan

    Sesuai ke nak buang pundi minyak bawah mata




  5.  
    amir

    assalamualaikum..mcm mn nk dptkn produk ni?




  6.  
    Mama

    Salam, muka saya ditumbuhi lebihan daging sekitar mata. Sizenya terlalu halus & terjuntai. Perlu kah saya mencucuk dahulu sblm meletak Cream tersebut?





Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.