Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


4 Step Shape Waist Trimmer ~ bengkung moden ~

2
Posted February 22, 2017 by nenek in Petua Kecantikan
PERUT ANDA BUNCIT dan BERLEMAK??
KEMPISKAN PERUT ANDA dgn bengkung moden ini!
nak perut leper dan ramping ?
mencari bengkung yg mudah dipakai semasa pantang?
yg pastinya nak yg murah tapi berkesan!

bengkung 4steps3

4 STEP SHAPE Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa.
Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari ..
**Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
**Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
** Fabrik tahan lasak;
** Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;
** Sesuai utk ibu selepas bersalin.
 bengkung 4steps bengkung 4steps2
Color : Black only, Rm45 termasuk pos, SS tambah RM5
. whatsapp 0123312030 for order
➤material:Nylon/sponge layer/far infrared ray

➤Fungsi :-
1.memberi sinar infra red, dimana membantu aktiviti perpeluhan yg berkesan disekitar perut
2.mengekalan suhu, dimana meransang perpeluhan dimasa yg singkat
3.meningkatkan tekanan di kawasan pinggang, dimana melindungi dari lemak semakin terkumpul
4.direka khas untuk ibu-ibu yg sibuk. Sering kesuntukan masa. Sangat praktikal. Amat sesuai digunakan semasa berpantang dan juga selepas pantang.
5.sangat selesa bila anda memakai dan tidak berlipat
6.boleh dipakai bersama krim pelangsing

➤Tips pemakaian
1.boleh digunakan semasa mandi didalam tab, kerana sgt effective membantu meningkatkan efek infra red
2.jika anda banyak bekerja semasa duduk,pastikan anda memakainya kerana membantu pencegahan pengumpulan lemak
3.boleh dipakai semasa bersukan, walaupun hanya bersukan simple, tp akan menghasilkan peluh yg banyak dimana sgt bagus untuk membakar lemak
4. Cara terbaik untuk memakai adalah dgn keadaan berbaring dan zipkan mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.
• Untuk permulaan/pertama kali penggunaan , jangan gunakan zip yg terlalu ketat, biar betul2 ikut size badan dan selesa.
• Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai… jangan paksa diri guna zip yang terlalu ketat
• Seelok-eloknya pakai 8 jam sehari (untuk mendapat kesan yg maksimum)

Peringatan:
Kepada semua pembeli, sila check ukuran pinggang
terlebih dahulu sebelum membuat pesanan…
(hanya sesuai utk saiz 56cm-98cm)

➤ukuran tahap 4 zip
zip pertama: ukuran pinggang 56-65cm/22-25.5 inci (XS)
zip kedua : ukuran pinggang 64-76cm/29.5 inci (S)
zip ketiga: ukur pinggang 73-87cm/29.5-34.2 inci (M)
zip keempat: ukuran pinggangh 82-98cm /38.5- inci (L)

➤cara basuhan
1.basuh dengan air sabun, gosok tangan
2.jangan sidai direct cahaya matahari

➤jika anda mempunyai kulit sensitif
– basuh dahulu bengkung, dan lapik dengan kain bila memakainya

Tips memakai WT untuk anda:
**cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.
** Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
** Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai …jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.
**Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .
**Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.
** Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.
** Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)
 

loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

2 Comments


  1.  
    Maizatul Akma

    Nak borong macam mana harga?





Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.