Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Petua Langsing Kurus dengan Rempah Ratus

0
Posted June 22, 2015 by nenek in Petua Kecantikan

petua langsing dengan rempah ratus

Semua wanita inginkan tubuh yang menawan, kurus dan langsing, terutamanya wanita-wanita selepas bersalin. Pelbagai rawatan dan ubatan masa kini diwujudkan untuk tujuan pelangsingan badan. Yang mudah dan cepat. Namun, masih ada yang ingin mengamalkan rawatan secara traditional ini kerana kosnya lebih murah.

Cara-caranya:

Sediaka segengam lada hitam, jintan manis, jintan putih dan sedikit halia. Campurkan semua dan tumbuk sehingga lumat. Kemudian campurkan bahan tadi dengan air panas suam. Kacau air sehingga rata. Kemudian tapislah dan minum airnya, Anda perlu minum airnya setiap pagi. Insya-Allah dalam jangkamasa 1 hingga 2 bulan tubuh badan anda akan kurus langsing.

manakala, disini petuanenek share satu produk pelangsingan yang moden, tidak perlu minum benda2 yang meloyakan, hanya pam dan sapu2 di bahagian lemak dibadan. Masa untuk kelihan kurus juga lebih cepat. Malah ada yang sudah kurus dalam 7hari penggunaan produk ini.

info lanjut: KLIK SINI


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.