Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Masalah Lemak di badan? selesaikannya dengan Felinna

0
Posted May 4, 2013 by nenek in Petua Kecantikan

RAHSIA KENAPA FELINNA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak…

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang… Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

Felinna 4

CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

Cara Sapuan Felinna inchloss

Testimoni Fellina InchLoss

*******************************************************************

Felinna Beauty Pure Collagen — vitamin c

Pengguna baru and terbukti lebih hebat… Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c lain cuma tambahan extract pure marine colagen !
and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri…

Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai !

Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !

1 Box : 30 capsule
Cara Pengambilan : Telan 2 biji selepas mkn mlm
(Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)
Minum Air putih at least 2-3 liter sehari

Detail Product:
*5000mg with extra collagen..
Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg..

KHASIAT:
– Mengatasi masalah kulit dari dalaman
– Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
– Melicin dan menegangkan kulit
– Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
-Mencerahkan kulit secara semulajadi
-Mengurangkan lingkaran bawah mata
– Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- Keluaran MUSLIM
– Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
– Di Jamin HALAL Dan Selamat
– Memdapat Kelulusan KKM

KANDUNGAN :
-Pure Marine Collagen
-Extract Gluta
-Vitamin C
-Extract Citrus

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR

Vitamin C


About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response

(required)


Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.