Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Pakej Glowing Gorgeous (PGG)

0
Posted November 23, 2015 by nenek in Petua Kecantikan
PAKEJH PGG
PGG
[TAK RUGI CUBA PAKEJ GG]
.
Hello..hello.. Apakah pakej GG itew?? Haaa..ok laa..ok laa.. Daku kabor laaa.. Pakej GG tu Pakej Glowing Gojez.. Haa.. Dah la Glowing je kulit tu.. Gojez plak lagi.. Silakan cemburu laju2 hokehh.. Hikhik. Sbnrnya daku pun cemburu..
.
Jauhhhhh amat beza kot.. Cuba pakej GG tak sampai sebulan tuuu.. Mujur daku pun amal Pakej GG..jadi idok lerr sentap bebenor.. Yang lom cuba pakej GG tu.. Silakan cuba sementara tengah offer nih. Offer apa? Nak tahu? Sila pm tepi tengah kiri kanan okeyy..
.
Saje lerr daku share sbb raaaamai pm ckp ada mslh nk jadi awets muda.. Hello.. X susah klau jaga bebetoi . kalau x jaga.. Memang susah.. Dah kije penat2.. Takkan laa nk spent sket utk cantik di mata suami pun takleh bukan rugi pun.. Bila suami puji..happy giler you ollsss..
.
Begitu laa yg daku alami sndiri.. Dulu masa ada masalah kulit. Hari2 hubby ckp kesiannn sayang.. Sekarang bila dah glowing n gojez, hari2 hubby puji.. Sayang makin cantik abg tengok, kadang bila kita senyum.. Abg tgk sayang senyum manis sgt.. Abg x minum air manis pun terasa manisnya.. Aouchhh.. Berbunga2 hati..
.
Kadang bila kita masak..jemput suami makan.. Sayang.. Abg tgk sayang pun dah tahu dah mesti sedap ni.. Sbb yang masaknya umpama bidadari.. Bila mkn kenyit2 mata lg.. Haa.. Rugi ke mcm tu?…tak ada ruginya beb. Pelaburan kecil je utk diri sndiri nk cantik utk diri sndiri & of coz utk yg tersayang.. Siap dpt pujian ikhlas lg gitew..bahagia sokmo deh. Best tak.. Best tak..
.
‪#‎PakejGlowingGorgeous‬
#rugitakcuba
#onlineshop_asida
 
whatsapp 0123312030
Pakej Glowing Gorgeous
RM261.90

sekarang offer Year End Sale RM250.
postage rm7 sm / rm10 ss

whatsapp 0123312030


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.