Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


Produk Jamu Nenek – Khazanah Temurun

0
Posted August 7, 2017 by nenek in Iklan

~ PRODUK JAMU NENEK ~

JAMU NENEK diformulasikan secara tradisional untuk mengatasi pelbagai masalah dalaman tubuh badan dengan secara alami dan selamat.

– Sentiasa keletihan bagaikan hilang tenaga, kerap mengantuk tidak tentu masa, sakit-sakit sendi dan bisa-bisa badan

– Masalah kegemukan akibat daripada perubahan hormon, keturunan, pemakanan ataupun gemuk sejak dilahirkan. Pperut buncit menggeleber babat berlapis2 atau badan kurus tapi perut boroi.. Dah cuba macam2 jenis diet, makan pelbagai supplimen & jamu tapi berat tidak mahu turun!

– Kulit wajah kering, kusam tidak bermaya, bintik-bintik hitam, pigmentasi jeragat, jerawat, ruam, gatal-gatal disebabkan resdung, alahan makanan laut mahupun persekitaran yang berdebu atau jerebu

– Period tidak teratur, senggugut melampau, darah tidak lancar, period berekor-ekor dsb

– Aset kewanitaan hilang daya tarikan, kegatalan serta keputihan yang berbau, peranakan lemah dan jatuh

– Air mani tidak pekat dan tidak subur, sukar untuk mendapatkan zuriat

– Kerap keguguran dan tidak berpantang dengan cara yang betul

– Susu badan sentiasa tidak mencukupi

– Hilang selera terhadap pasangan

– Cyst, fibroid, kencing manis dan darah tinggi

– Rambut gugur keterlaluan

Jika anda mengalami sebarang masalah2 yang tersebut, apa kata, cuba ikhtiar dengan mana2 produk JAMU NENEK seperti yang berikut:-

1. JAMU DARA AWET MUDA – RM25.00

? Rapat Plus @ Dara & Awet Muda – untuk cergas bertenaga, menstabilkan hormon dan masalah dalaman ie keputihan, senggugut, period tak teratur, longgar hilang power grip, memejalkan tubuh dsb

2. JAMU TERUNA AWET MUDA – RM25.00

? Teruna Awet Muda – untuk lelaki sahaja. Meningkatkan tenaga, Mengembalikan kecergasan fizikal dan minda, Menstabilkan hormon kelelakian, Memekatkan benih/kesuburan dsb

3. DETOKS DIET – RM25.00

? Fiti Kapsul @ Detoks Diet – untuk melawaskan perkumuhan, sembelit, buasir, susah buang air besar dan menyingkir lendir, lemak, toksin, air yang berlebihan dalam badan

4. HERBA WAJAH – RM25.00

? Sang Suria @ Herb For Skin – untuk mencantikkan kulit dan merawat kulit bermasalah seperti kusam, kering, jeragat, jerawat, parut, ruam, sunburn dsb

5, JAMU DIABETES – RM25.00

? Penawar Diabetes – untuk menurunkan paras gula dalam darah, mencegah penularan luka, mencegah kerosakan mata, menstabilkan tekanan darah, menghilangkan kebas2 tangan kaki dsb

6. HERB PUTIK – RM25.00

? Herb Putik – untuk memulihkan sembelit berdarah, buasir kronik, pendarahan berlarutan, seis, endometriosis, luka kemalangan dsb

7. MASKER PUCUK DARA – RM20

? Masker Pucuk Dara – Masker bahagian intim wanita untuk kebersihan, cerah, rawat keputihan, tak basah, tak berbau, merapatkan dan lebih gebu.

8. SABUN KOLLAGEN SARANG BURUNG – RM25

? Balqis Beauty Soap @ Sabun Sarang Burung – Memberi vitamin pada kulit, melembab secara semulajadi, menggalakkan sel2 baru, menyekatakan tona kulit dsb

8. SET ZURIAT ADAM & HAWA – RM50

? Set Zuriat – untuk mengatasi kesukaran mendapatkan zuriat, menstabilkan hormon, memekatkan air mani, menaikkan nafsu, mengatasi mati pucuk, merawat peranakan lemah/jatuh dsb

9. SET PANTANG BERSALIN – RM140

? Set Bersalin – Set penjagaan lengkap dan penyelesaian menyeluruh masalah kesihatan, kecantikan dan kesuburan untuk ibu2 dalam pantang selepas melahirkan atau mengalami keguguran.

Malu nak citer?? Ni nak pesan sikit.. Ada masalah, jangan disimpan.. Makin lama dipendam, merosak badan.. Kita kasi repair dan pulihkan segera, okey?? Come back with new version.. Lebih superb!! Lebih power!!!

Kita citer privately.. tiada siapa pun yang tahu rahsia ini, okay? meh cepat2 pm/telegram/wasap 0123312030 (Asida)


loading...

About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain.
Petikan media massa dan elektronik juga.


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.