Panduan Tips dan Petua Mudah Dalam Kehidupan Seharian

 


FEMININE WASH MANJAKANI

5
Posted January 24, 2013 by nenek in Petua Kesihatan

Ramai wanita yang meningkat dewasa sering mengalami masalah keputihan yang bermula kecil sehingga masalahnya besar seperti Masalah bau yang keterlalu serta kegatalan yang berlarutan sehingga ada juga yang menyebabkan hubungan bersama pasangan menjadi hambar.

Dengan itu, FEMININE WASH MANJAKANI dihasilkan khas untuk menangani masalah bau dan kegatalan vagina ini.

 

Produk Bumiputra

Formula istimewa dengan ekstrak manjakani dan sireh yang membantu membersih bahagian intim wanita, mengurangkan bau, mengurangkan kegatalan dan mengekalkan bahagian intim sentiasa bersih dan terpelihara. Ekstrak manjakani dan sireh telah digunakan secara tradisional untuk memberikan penjagaan sempurna dan diperkaya dengan haruman strawberi untuk memberikan lebih keselesaan.

Arahan: Tuangkan sedikit untuk membersihkan bahagian intim. Bilas sempurna.

(klik untuk view image)

Dikilangkan di Malaysia oleh kilang bertaraf GMP (good manufacturing practice). Ia dijamin selamat dan tiada bahan kimia berbahaya.

120 ml

Harga: RM25.00
Pos laju semenanjung: RM7.00
Sabah sarawak: RM10.00

Bagaimanapun, jika anda mempunyai masalah yang agak berat.. dengan masalah keputihan yang terlampau banyak, saya saran amalkan Jamu seri bonda yang merawat masalah wanita ini dari segi dalaman. Kemudian gunakan pembersih vagina manjakani ini.


About the Author

nenek

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna yang lain. Petikan media massa dan elektronik juga.

5 Comments


  1.  Leave a Response

(required)


Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.